4 Temmuz 2009 Cumartesi

Nedensiz Bedensiz

Yedi: Tekerrür

Sevgili ile aynı yatakta uyanmanın dayanılmaz mutluluğu vardı Kız’ın üzerinde. İkisi birden o anda huzurlarından hareketle yataktan çıkmak istemediler. Geceden kalmalığın tembelliği ile birlikte sohbet edip aşklarına muhabbeti yeniden katıyorlardı. Ne bir soru, ne beyni kemirip duran yaşanmışlıklar vardı o odada. Dünya kendi ekseninden çıkarıp o odaya denk gelen koordinatları tam tur dönüşüne devam ediyordu adeta. Gündüz müydü, gece miydi kimse bilmiyordu. Hem zaten bilmek isteyen ne bir Adam vardı o odada ne de bir Kız.

Sükuneti önce evin dış kapısının sert bir şekilde çarpması bozdu. Hemen akabinde “Neredesiniz lan!” diye bağıran öfkeli bir bayan sesi dünya üzerindeki olması gerekilen koordinatlara geri dönüşü sağladı. Toparlanmaya ve daha ne olduğunu kavramaya fırsat bile bulamamışken Adam ve Kız birden odaya bir Kadın dalıverdi. O da diğerleri gibi en klişe cümle ile sorgusuna başladı: “Neler oluyor burada!”
Adam öne atıldı “Senin ne işin var lan burada!” dedi Kadın’a.

“Asıl bu Kız’ın ne işi var burada! Bizim evimizde ve yatağımızda ayrıldığın kızla da senin ne şin var ayrıca!”

Tüm bu söylenenler kızda feci bir şok etkisi yarattı. Kenetlendi adeta ve soru sormaya yeltenemedi bile. Ne zaman ki şoktan bir nebze kurtulmayı başardı sormaya niyetlendiği sorunun cevabını anında yapıştırdı kadın. “Ben bu Adam’ın senden sonraki sevgilisiyim!”

Yaşananlar tekerrürden ibaret bir ilişki sonunun kısır döngüsüne yeni bir bitiş/başlangıç anıydı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çocuk'un ahları bunlar:)) adam da şerefsizmiş ayrıca. hem şerefsiz hem salak. allam korusun böyle adam'lardan. amin.